Vrienden van Lievensberg

Vrienden van Lievensberg ziekenhuis zijn (oud-)patiënten en hun familieleden, omwonenden, bedrijven. Het zijn  mensen die het ziekenhuis van binnen en van buiten kennen. Iedereen die om zijn/haar persoonlijke redenen het ziekenhuis een warm hart toedraagt. Vrienden 'voor (en van) het leven'.

De patiënten geven vaak spontaan bij het vertrek na een ziekenhuisopname een bloemetje, gebak of geldbedrag om hun dank uit te drukken. Ook zij  kunnen Vriend van het Lievensberg ziekenhuis worden.
Het bestuur zorgt ervoor dat het schouderklopje dan óók terecht komt bij medewerkers die niet dagelijks aan het bed van de patiënt staan. En bij andere patiënten als een extraatje. Dit kan zijn in de vorm van abonnementen op tijdschriften, een televisie met videorecorder en veel tekenfilms op de operatieafdeling voor kinderen. Het is een greep uit de attenties die de stichting tot nu toe verzorgde.

Wilt u telefonisch informatie inwinnen, dan kan dat bij de secretaris van de Vrienden van Lievensberg: Tamara Kole:
telr: 0164 - 278 831, e-mail:  vriendenvanlievensberg@lievensberg.nl

Vrienden van Lievensberg:
Boerhaaveplein1, 4624 VT Bergen op Zoom

Meer informatie is ook te vinden op de website van de Vrienden.

Laatst gewijzigd: maart 2014